JeanArch är en arkitektfirma med fokus på relationen mellan naturen och det byggda. Målet är att skapa arkitektur som förhåller sig till omgivningen på ett sätt som fångar upp och stärker de fördelar den naturliga miljön erbjuder. Varje uppdrag anpassas efter projektets ekonomiska och fysiska förutsättningar. Vare sig det rör sig om en mindre tillbyggnad eller en större nyproduktion analyseras varje specifik situation med intentionen att få fram en lösning med goda proportioner i balans med omgivningen.

ommig

Bakom JeanArch finns jag, Jeanna Berger. Jag är arkitekt med examen från Lunds Tekniska Högskola och Chalmers. Uppdraget att rita the 72 hour cabin fick jag under min studietid och det var i och med det som jag startade JeanArch, nu jobbar jag med mitt företag på heltid.

 

Jag bor i Kungsbacka med min familj men är uppvuxen i Dalsland och naturen där har fortfarande en stor dragningskraft. Jag tar främst emot uppdrag från Västsverige men är öppen alla former av samarbeten.

Som arkitekt vill jag rita så att vardagslivet blir en del av en upplevelsekultur. Jag är väl medveten om de fördelar naturen och naturmaterial har på oss människor och strävar efter att implementera dessa i det jag ritar.  

Privatperson eller företag?

Litet eller stort projekt?

Jag är intresserad!

Kontakt
arrow&v
  • White Instagram Icon

jeanna@jeanarch.com

instagram: jeanarchitecture